سقف های کاذب می توانند دارای جنس های مختلفی باشند که از آن جمله می توانیم به سقف های کاذب گچی، چوبی، فلزی، آلومینیوم، کامپوزیت، و پی وی سی اشاره کنیم. این نوع از سقف در زیر سقف اصلی اجرا می شود و هیچ بار و فشاری را از سمت بالا دریافت نمی کند و موجب نما بخشیدن به فضای داخلی ساختمان می گردد. از جمله ی اهداف استفاده از این نوع سقف می توان به پوشش تاسیسات، نورپردازی مناسب، و زینت بخشیدن به محیط داخلی ساختمان اشاره نمود، هم چنین با توجه به این که با نصب این نوع از سقف ارتفاع کاهش می یابد در مصرف…
در این وب سایت مطالب مورد نیاز مهندسان عمران و دانشجویان مشغول به تحصیل در این رشته اعم از اطلاعات مفید مربوط به صنعت ساختمان و هم چنین جدید ترین اخبار در این حوزه به نمایش گذاشته می شود. لازم به ذکر است که اکثر مطالب سایت حاصل بررسی و ترجمه می باشد و استفاده از آن با یا بدون ذکر منبع مجاز می باشد.
آدرس سایت: www.civilkeywords.ir
ارتباط با مدیر سایت: civilkeywords@gmail.com
سقف های کاذب می توانند دارای جنس های مختلفی باشند که از آن جمله می توانیم به سقف های کاذب گچی، چوبی، فلزی، آلومینیوم، کامپوزیت، و پی وی سی اشاره کنیم. این نوع از سقف در زیر سقف اصلی اجرا می شود و هیچ بار و فشاری را از سمت بالا دریافت نمی کند و موجب نما بخشیدن به فضای داخلی ساختمان می گردد. از جمله ی اهداف استفاده از این نوع سقف می توان به پوشش تاسیسات، نورپردازی مناسب، و زینت بخشیدن به محیط داخلی ساختمان اشاره نمود، هم چنین با توجه به این که با نصب این نوع از سقف ارتفاع کاهش می یابد در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می شود. در گذشته این سقف با استفاده از رابیتس و گچ اجرا می شد اما با توجه به این که وزن این سازه را سقف اصلی تحمل می کند و رابیتس و گچ سنگین بودند بنابراین عدم اتصال صحیح این دو به یکدیگر موجب می شد که در اثر زمین لرزه یا جنبش های ناگهانی در سقف، خطراتی برای ساکنان پدید بیاید. امروزه از جمله ی مرسوم ترین سقف های کاذب می توان به کناف اشاره نمود که از جمله سیستم های ساخت و ساز خشک است و بسیار سبک می باشد.