دیوار برشی(shear wall) در یک ساختمان به عنوان یک دیاگرام عمودی صلب محسوب می شود که توانایی انتقال بارهای جانبی ناشی از دیوارهای بیرونی، کف ها، و سقف ها را به فونداسیون دارا می باشد. بارهای جانبی بر اثر باد، زمین لرزه و توزیع ناهماهنگ بار ایجاد می شود و نیروهای پیچشی قدرتمندی را ایجاد می نمایند. این نیروها می توانند باعث جدا شدن(برش) اعضای سازه می شود. با جایگذاری دیوار صلب برشی در قاب ساختمان می توان شکل اولیه ی قاب ساختمان را حفظ نمود و از چرخش مفصل ها در آن جلوگیری کرد. دیوارهای برشی…
در این وب سایت مطالب مورد نیاز مهندسان عمران و دانشجویان مشغول به تحصیل در این رشته اعم از اطلاعات مفید مربوط به صنعت ساختمان و هم چنین جدید ترین اخبار در این حوزه به نمایش گذاشته می شود. لازم به ذکر است که اکثر مطالب سایت حاصل بررسی و ترجمه می باشد و استفاده از آن با یا بدون ذکر منبع مجاز می باشد.
آدرس سایت: www.civilkeywords.ir
ارتباط با مدیر سایت: civilkeywords@gmail.com
دیوار برشی(shear wall) در یک ساختمان به عنوان یک دیاگرام عمودی صلب محسوب می شود که توانایی انتقال بارهای جانبی ناشی از دیوارهای بیرونی، کف ها، و سقف ها را به فونداسیون دارا می باشد. بارهای جانبی بر اثر باد، زمین لرزه و توزیع ناهماهنگ بار ایجاد می شود و نیروهای پیچشی قدرتمندی را ایجاد می نمایند. این نیروها می توانند باعث جدا شدن(برش) اعضای سازه می شود. با جایگذاری دیوار صلب برشی در قاب ساختمان می توان شکل اولیه ی قاب ساختمان را حفظ نمود و از چرخش مفصل ها در آن جلوگیری کرد. دیوارهای برشی مخصوصا در ساختمان های مرتفع که در معرض بادهای جانبی و نیروهای لرزه ای قرار دارند بسیار حائز اهمیت هستند.
لازم به ذکر است که دیوارهای برشی معمولا در دیوارهای کناری ساختمان تعبیه می شوند.